Acer Aspire A717-71G-51A7

Szeptemberi ajánlatunk - Acer

Az Aspire A717 sorozat a prémium kialakítás és a lehengerlő teljesítmény tökéletes harmóniája.
A készülékház kívülről teljes mértékben egy finom, bordázott borítást kapott. A belseje elegáns, fekete szálcsiszolt alumíniummal van bevonva.
A teljesítményről a legújabb generációs Intel® Core™ processzorok gondoskodnak, akár NVIDIA® GeForce® videó kártyával karöltve, hogy bármilyen jellegű felhasználásról legyen szó, mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő teljesítményt.
A tökéletes multimédiás élményhez hozzájárul az Acer Trueharmony hangrendszer is, amely letisztult hangzást és precíz mély hangokat biztosít akár játékhoz, zenehallgatáshoz vagy filmnézéshez is.

 


Zebra ZXP Series 3

Zebra ZXP3 kártyanyomtató

A Zebra plasztikkártya nyomtató családjának tagja a ZXP3, mely tökéletes megoldást nyújt azoknak, akik közepes szintű színes, vagy monokróm (egyszínű) műanyag kártya nyomtatót keresnek. Az eszköz kezelése egyszerű, szakértelmet nem igényel. Az új fejlesztéseknek köszönhetően a ZRaster képfeldolgozó rendszerrel és az új festékszalagokkal a korábbi P100-as sorozatú nyomtatókkal készített kártyáknál szebbet, valamint gyorsabban lehet készíteni.

 225 900 Ft + Áfa


Elari telefonok és óratelefonok

Elari NanoPhoneC 30gr 7,6mm

Elari NanoPhone C anti-smartphone. Bluetooth szinkronizálás okostelefonnal (névjegyzék-áttöltés funkció). SIM-kártya típusa: microSIM. 32GB-ig bővíthető microSD-kártyával. TFT kijelző. Magic Voice-funkció (férfi,női és gyermek hangot generál). Több mint 5 nap készenléti idő és több mint 4 óra beszélgetési idő. 30grammos súly és mindössze 7,6mm vastagság. További funkciók: MP3 lejátszó,FM rádió,hang és hívás rögzítés. Nyakba akasztható kialakítás. több színben.

7 590 Ft + Áfa

Elari KidPhone óratelefon gyerekeknek

Elari KidPhone, óratelefon gyerekeknek. Pink színben. LBS tracking (helymeghatározás cellainformáció alapján). SOS-funkció (vészjelzést küld az aktuális pozícióról egy okostelefonra). IPX5-bizonyítvány (fröccsenés-álló). Ingyenes okostelefon alkalmazás (követési funkcióhoz). SIM-kártya típusa: microSIM. Beépített mikrofon és hangszóró a hívásokhoz. Klasszikus órafunkció. Több mint 4 nap készenléti idő. Kék és pink színben.

8 900 Ft + Áfa

Elari SafePhone telefon időseknek, nagy nyomógombokkal és érintő kijelzővel

Elari SafePhone telefon időseknek, nagy nyomógombokkal és érintő kijelzővel. 4GB belső memória. GPS-, LBS- és WIFI-tracking (nagy pontosságú helymeghatározás): valós idejű helymeghatározás az ingyenes Wherecom S3 applikációval (Play áruházból és Apple Store-ból letölthető). SOS funkció: hangos riasztás és pozíció elküldése okostelefonra, címzett értesítési lehetőség. Funkciók: dupla kamera, LED lámpa, lépésszámláló, kalória-számoló. Akkumulátor: 1600mAh. Készenléti idő: ~10 nap, beszélgetési idő: ~120 óra.

18 690 Ft + Áfa


Szerezzen 3 évre meghosszabbított garanciát!

Szeptemberi ajánlatunk - HP

Óvja meg befektetését!

Most a HP 3 évre meghosszabbított garanciát biztosít egyes HP OfficeJet/OfficeJet Pro, HP LaserJet/LaserJet Pro valamint HP ScanJet termékekre. Ehhez mindösszesen egy díjmentes regisztrációt szükséges elvégeznie, a vásárlást követő 60 napon belül.
A promócióban részt vevő termékekről az alábbi linken tájékozódhat: http://h41201.www4.hp.com/AdLanding/hu/hu/89422/
Az akció 2017. október 31-ig él.
Kiemelt termékek:

HP OfficeJet Pro 8218 színes A4 tintasugaras nyomtató, duplex, 3 év promó

41 900 Ft + Áfa

HP ScanJet Enterprise Flow 5000 s4 lapadagolós szkenner, A3, duplex, ADF, 3 év

196 400 Ft + Áfa

HP ScanJet Pro 2000 s1 lapadagolós szkenner, A4, duplex, ADF, 3 év

92 300 Ft + Áfa

HP OfficeJet Pro 8725 színes A4 tintasugaras MFP, duplex, LAN, WIFI, FAX, 3 év

54 900 Ft + Áfa

 

HPE hálózati megoldások — kiterjesztik üzleti hatókörünket!

Szeptemberi ajánlatunk - Aruba

A ma üzlete olyan hálózati megoldást kíván mely könnyen kezelhető gyors és költséghatékonyan üzemeltethető. Az elképzelés, hogy ezt lehetetlen kicsi IT csapattal megoldani egy igazi tévhit. A HPE okos hálózati megoldásai a kis és középvállalatok igényeinek figyelembe vételével kerültek kifejlesztésre.

A HPE hálózati megoldások egy széles és kompatibilis termékpalettát kínálnak, melyek együttműködnek az önök üzleti alkalmazásaival. Gondoskodjon róla, hogy olyan könnyen fenntartható IT környezet létesüljön vállalkozása számára mely segíti az elvárt üzleti növekedés megvalósulásában!

A HPE Switchek termékpalettája iparág vezető megoldásokat tartalmaz mely a legkisebb vállalkozás alap igényeitől a nagyteljesítményű opciókig terjedő széle s skálát lefed.

Okosotthon rendszerek a FIBARO erejével

Szeptemberi ajánlatunk - Fibaro

MI AZ OKOSOTTHON?

Manapság egyre több helyről hallani az okosotthon, intelligens ház, smarthome kifejezéseket. De mit is jelentenek ezek valójában?

Egy rendszer, amely kényelmesebbé teszi az otthon eltöltött időt. Az elektromos eszközeink a mi szokásainkhoz igazítva működnek, ezzel könnyítve a mindennapi rutint. Ezen felül segít az energiatakarékosságban, növeli a közvetlen környezetünk biztonsági szintjét, illetve lehetőséget biztosít, hogy a rendszerbe bármikor beavatkozzunk az aktuálisan felmerülő igényeink szerint, akár a mobiltelefonunk segítségével is. Otthonunkat szinte bárhonnan a világon szemmel tarthatjuk, ehhez szintén csak a mobiltelefonunkra van szükség.

Felmerül a kérdés, hogy nem túl drága-e? Ma már egy okosotthon rendszer kiépítése nem a luxus kategóriába tartozik. Az ingatlan árának töredéke. Viszont értéknövelő tényezőnek számít. Ezért tekinthetjük befektetésnek is a telepítést. A vezeték nélküli kommunikációnak köszönhetően nem kell falat bontani, ezért nem szükséges megvárni egy felújítást. Ez szintén csökkenti az költségeket.

További információ és megrendelés: http://okosotthonunk.hu/