Az irodatechnika területén partnerünk a SZORTER Kft, amely 15 éves szakmai gyakorlattal rendelkező és folyamatosan továbbképzett szerviz-technikusokkal van jelen a hazai irodatechnikai piacon. Ez idő alatt jelentősen bővítettük tevékenységi köreinket, alkalmazkodva partnereink igényeihez. Fontosnak tartjuk a megbízható és igényes munkát, amivel szeretnénk elérni, hogy ügyfeleink hosszú távon megelégedetten használhassák irodagépeiket.

Szolgáltatásaink:

  • Fénymásológépek, faxok, nyomtatók, számoló és számítógépek, perifériák, iratmegsemmisítők, digitális fényképezőgépek értékesítése és szervizelése
  • Másolópapír és teljes körű kellékanyag ellátás helyszínre szállítással
  • Irodagépekre vonatkozó ingyenes szaktanácsadás és felmérés
  • Átalánydíjas javítás és karbantartás szerződött partnereinknél
  • Felújított másológépek forgalmazása garanciával
  • Használt irodagépek visszavásárlása
  • Másológépek bérbeadása

Nyomtatók átalánydíjas karbantartása

A lézernyomtatókba 10-20 ezer oldal nyomtatása vagy 3-6 festékkazetta cseréje után már olyan mértékben lerakódnak szennyeződések a környezetből és a festékkazettákból, hogy ennek következtében veszélybe kerül a zavartalan üzemeltetés. Ha pedig egyes alkatrészek is megkopnak, meghibásodnak, leáll a nyomtató. A rendszeres karbantartással megelőzhető az elszennyeződésből eredő váratlan papírelakadás, rossz képminőség, vagy az, hogy meghibásodott alkatrészek miatt a gép üzemképtelenné váljon a legsürgősebb munka közepén. A rendszeres karbantartás során előre jelezhető a kopó alkatrészek cseréje, ezáltal lehetőség kínálkozik e nagyobb költség és az egy-két napos üzemkiesés elkerülésére.

Átalánydíjas karbantartás

Kiterjed a nyomtató külső-belső tisztítására, karbantartására és hibaelhárításra. Lézernyomtatókra (gyári szám szerint) vagy az éves karbantartások számára köthető szerződés. Az alkatrészcseréket a karbantartás keretében beszerelési díj felszámítása nélkül végezzük el.